Reumatologi

Reumatologi/inflammatoriske sygdomme

Reumatologi er en betegnelse for medicinske sygdomme der rammer bevægeapparatet. Reumatologiske sygdomme kan ramme såvel, ældre som yngre dyr og kan være forårsaget af inflammation, defekter i immunforsvaret, belastningsskader og slid. Hos OrthoVet har vi stor erfaring med behandling af medicinske ledsygdomme hos kæledyr, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål eller mistanke til sygdom hos dit kæledyr.  

PRP/ACP behandling

Hos OrthoVet benytter vi ACP-behandling til kæledyr. ACP(autologous conditioned plasma), også kendt som PRP (Plateletrich plasma) er et blodprodukt fra dyret selv, der øger kroppens evne til at hele skader ved at sænke inflammationen i skadens nærområde. ACP kan bruges i behandling af blandt andet ledbåndsskader, muskelskader og gigtlidelser  

Hvorfor os

Vi tror på at dyrene får den bedste behandling, når vi som dyrlæger kan fokusere på specifikke fagområder. Derfor har vi valgt udelukkende at arbejde med specialkirurgi og sportsmedicin. Herved kan vi tilbyde den bedst mulige behandling, med brug af de nyeste teknikker og avancerede udstyr.   

Konsultation

Hvert besøg tager udgangspunkt i dyrets problem, derfor sættes der altid god tid af til undersøgelse. Dyr har ofte forskellige bevægelsesmønstre afhængigt af det miljø de er i, vi vil derfor oftest undersøge patienten både indenfor og udenfor.

Kirurgi

Vi tilbyder behandling af led problemer, knoglebrud og rygkirurgi i trygge og moderne faciliteter.

Medicinering

Dyr kan ikke selv sige fra ved smerte, derfor er der vores ansvar at diagnosticere og behandle lidelser, der kan give anledning til smerter. Vi har stort fokus på smertebehandling i forbindelse med operationer, såvel som i det efterfølgende forløb.

Fokus på dyrene

Vi ved hvor meget dyr betyder for de fleste mennesker i dag, og derfor er dyret altid i centrum hos os. Vores anbefalinger om behandling tager derfor altid udgangspunkt i det enkelte dyr, med fokus på dyrets alder, problemer og anvendelse.

Kontakt os her