Om os

Hvem er vi?

OrthoVet åbnede dørene i 2022 med det formål at etablere en dyreklinik med ekspertise inden for kirurgi og sportsmedicin. Vores vision er at skabe en klinik med høj faglighed, stor troværdighed og et serviceniveau i topklasse.  

Vi tror på at dyrene får den bedste behandling, når vi kan fokusere på specifikke fagområder. Derfor modtager vi ikke patienter til sundhedstjek, tandrensning eller vaccination. Til gengæld vil vi gøre vores ypperste for at tilbyde den bedste behandling inden for led problemer, knoglebrud og rygkirurgi. Det gør vi, fordi vi tror på at fokus på specialiserede ydelser giver den bedste behandling for det enkelte dyr.  

Et godt samarbejde med vores henvisende kollegaer er altafgørende i vores virksomhed, og netop derfor tilbyder vi løbende foredrag og temaaftener, hvor vi iblandt kolleger kan udveksle erfaringer og viden. Jo mere viden der deles på tværs af klinikker, des bedre kan vi give den bedste behandling til den enkelte patient, til gavn for dyr og ejer.   

Lars Juul Christoffersen

Dyrlæge

Lars Juul Christoffersen er ortopædkirurg hos OrthoVet. Lars har igennem de sidste 15 år udelukkende arbejdet med specialkirurgiske opgaver med særligt fokus på ortopædi hos brugshunde. Lars har taget en række kurser og efteruddannelser inden for ortopædkirurgi og er medlem af flere internationale fora inden for området, blandt andet Veterinary Arthrology Advancement Association.  

Simon Byrgesen

Dyrlæge, Certificeret Kirurg

Simon Byrgesen er ortopædkirurg hos OrthoVet. Simon har altid haft stor interesse for kirurgi og regenerativ medicin og skrev sit veterinære specialeprojekt om brugen af ACP (autologous conditioned plasma). Simon har taget en række kurser inden for ortopædi, med særligt fokus på artroskopiske procedure. Derudover, har Simon taget international efteruddannelse inden for kirurgi og er derfor certificeret kirurg.  

Esben østergaard

Dyrlæge

Esben Østergaard er uddannet dyrlæge i 2021 og har indtil ansættelsen hos Orthovet været dyrlæge på et større svensk dyrehospital. Esben indgår i det daglige kirurgiske team, hvor han udfører kirurgiske procedure under supervision af klinikkens andre dyrlæge.

Esben har særlig interesse i billeddiagnostik og skrev sit veterinære specialeprojekt omkring CT-scanning af hunde med korsbånds- og meniskskader, et projekt der senere blev udgivet i ”Veterinary surgery”.

Esben ønsker at videreuddanne sig inden for primært ortopædkirurgi og deltager flere gange om året på kurser i ind-og udland.

KEN LindeBlad

Dyrlæge, Fagdyrlæge og Master of Companion Animal Surgery

Ken Lindeblad er ortopædkirurg hos Orthovet. Ken har i mange år arbejdet specifikt med udredning og behandling af specielt neurologiske og ortopædiske patienter, men har bredt set udført specialkirurgi inden for mange områder. Ken er Fagdyrlæge og har en master i Kirurgi og har speciel interesse indenfor sportsmedicin. Ken har sideløbende undervist både dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Ken er medlem af flere internationale faglige netværk bl.a. NOVOS (Nordisk veterinær ortopædisk selskab) og AAG (Advanced Arthroscopy Group).

Rikke Hegaard

Veterinærsygeplejerske, Certificeret i akutmedicin

Rikke Hegaard er autoriseret veterinærsygeplejerske hos OrthoVet.
Rikke blev uddannet i 2014 og har efterfølgende taget en 2-årig efteruddannelsen i akutmedicin (NCert in emergency and critical care) som hun færdiggjorde i 2019.

Rikkes særlige interesseområder er anæstesi, CT-scanninger, multi modal smertebehandling og avancerede forbindinger. Hun tager løbende på kursér for at holde sig opdateret, så hun kan yde den bedste behandling for dit dyr.

Maria Vannby

Veterinærsygeplejerske, Certificeret i akutmedicin

Maria Vannby er autoriseret veterinærsygeplejerske hos OrthoVet og hendes primære opgave er at få patienterne godt igennem narkoserne. Derudover vil i også kunne møde hende i telefonen og receptionen. 

Maria blev uddannet i 2007 og har siden taget en efteruddannelse i akutmedicin. Hun har gennem mange år specialiseret sig i anæstesi og smertebehandling.

Marias særlige interesseområder er anæstesi, smertebehandling og avanceret sårbehandling med forbindinger og tager løbende på kurser i ind- og udland for at holde sig opdateret.

Linda Tage Bentzen

Veterinærsygeplejerske, fag VSP i anæstesi

Linda Tage Bentzen er autoriseretveterinærsygeplejerske hos OrthoVet Linda blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2010. I 2019 færdiggjorde hun efteruddannelsen inden for anæstesi og blev Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi. 

Hun deltager løbende i kurser for at dygtiggøre sig. 

I vil møde hende i telefonen og receptionen. Derudover er hun på operationsstuen, hvor hun er med til at sørge for, at patienterne kommer godt igennem narkosen. 

Lindas interesser er anæstesi, røntgen og smertebehandling. 

Natasha Jensen

Veterinærsygeplejerske

Natacha Jensen er autoriseret veterinærsygeplejerske hos Orthovet, her vil I møde hende i receptionen og som sygeplejerske på operationsstuen.  

Nastachas interesseområder ligger specielt indenfor anæstesi, CT-scanninger og smertebehandling og ønsker at give patienterne den bedste behandling inden for områderne.   

Hvorfor os

Hvis du som menneske får en knæskade, vil du med al sandsynlighed opsøge en specialist. Hvorfor skulle det være anderledes for dyr?

Vi har valgt udelukkende at arbejde med specialkirurgi og sportsmedicin, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling – med brug af de nyeste teknikker og avanceret udstyr. Alle vores dyrlæger er specialiseret indenfor kirurgi og sportsmedicin, og eftersom vi arbejder med det hver dag, har vi alle en solid erfaring med området.  

GRUNDIG KONSULTATION

Vi sætter god tid af til at undersøge dyret, så vi når frem til det egentlige problem. Dyr har ofte forskellige bevægelsesmønstre afhængigt af det miljø, de er i - derfor vil vi undersøge patienten både indenfor og udenfor. Dyret er altid i centrum hos os, men vi ved samtidig, at det kan skabe stor nervøsitet hos ejeren, når der er noget galt med ens kæledyr. Derfor sætter vi god tid af til at fortælle dig om behandlingen, så du kan føle dig tryg i dit kæledyrs videre behandling.

SPECIALISTVIDEN INDENFOR KIRURGI

Vi er specialiserede indenfor kirurgi og sportsmedicin - faktisk laver vi ikke andet, og du kan derfor være helt tryg ved at sende din hund til operation hos os. Vi har solid erfaring, og vi tilbyder behandling af ledproblemer, knoglebrud og rygkirurgi i trygge og moderne faciliteter. Vi holder os ajour med de nyeste teknikker og udstyr, så du kan være sikker på, at dit dyr altid får den bedste behandling.

Medicinering

Dyr kan ikke selv sige fra ved smerte. Det er derfor vores ansvar at diagnosticere og behandle lidelser, der kan give anledning til smerter. Vi har stort fokus på smertebehandling i forbindelse med operationer, såvel som i det efterfølgende forløb. Vi sørger for, at din hund undgår smerter mest muligt, så du kan koncentrere dig om kærlig pasning og pleje.

Fokus på dyrene

Vi har fokus på dyrene, og vi tror på, at dyrene får den bedste behandling, når vi som dyrlæger kan fokusere på specifikke fagområder. Vi laver det, der er nødvendigt for hundens ve og vel - hverken mere eller mindre. Vi ønsker at hjælpe hund og ejer bedst muligt, og vores anbefalinger om behandling tager derfor altid udgangspunkt i det enkelte dyr - med fokus på dyrets alder, problemer og anvendelse.

Kontakt os her