Persondata

Behandling af personoplysninger hos OrthoVet

Hos OrthoVet vil vi løbende komme til elektronisk og på anden systematisk måde at behandle forskellige persondata om dig i forbindelse med, at du er kunde hos os. Det er nødvendigt for, at du kan blive kunde hos os således at vi kan behandle dine dyr. Vi er i den forbindelse forpligtet til at orientere dig om, hvilke oplysninger om dig vi indhenter, registrerer, videregiver eller i øvrigt behandler.
Det overordnede formål med behandlingen af dine oplysninger er at kunne foretage den administration, der er knyttet til konsultationer og behandling af dit eller dine dyr.

OrthoVet er dataansvarlig for de oplysninger, der behandles af os, og har således i henhold til databeskyttelseslovgivningen ansvaret for, at dine personoplysninger behandles lovligt og i overensstemmelse med de retningslinjer og rammer, databeskyttelseslovgivningen samt evt. øvrig lovgivning sætter herfor.

Du kan til enhver tid rette henvendelse OrthoVet, Jættevej 16, 4100 Ringsted, tlf. 69884411 el. mail@orthovet.dk, hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger.

Den fulde beskrivelse for Behandling af personoplysninger hos OrthoVet findes ved at klikke på Linket herunder

Hvorfor os

Vi tror på at dyrene får den bedste behandling, når vi som dyrlæger kan fokusere på specifikke fagområder. Derfor har vi valgt udelukkende at arbejde med specialkirurgi og sportsmedicin. Herved kan vi tilbyde den bedst mulige behandling, med brug af de nyeste teknikker og avancerede udstyr.   

Konsultation

Hvert besøg tager udgangspunkt i dyrets problem, derfor sættes der altid god tid af til undersøgelse. Dyr har ofte forskellige bevægelsesmønstre afhængigt af det miljø de er i, vi vil derfor oftest undersøge patienten både indenfor og udenfor.

Kirurgi

Vi tilbyder behandling af led problemer, knoglebrud og rygkirurgi i trygge og moderne faciliteter.

Medicinering

Dyr kan ikke selv sige fra ved smerte, derfor er der vores ansvar at diagnosticere og behandle lidelser, der kan give anledning til smerter. Vi har stort fokus på smertebehandling i forbindelse med operationer, såvel som i det efterfølgende forløb.

Fokus på dyrene

Vi ved hvor meget dyr betyder for de fleste mennesker i dag, og derfor er dyret altid i centrum hos os. Vores anbefalinger om behandling tager derfor altid udgangspunkt i det enkelte dyr, med fokus på dyrets alder, problemer og anvendelse.

Kontakt os her